Welkom  

Toen in 2006 de vzw Pro Musica Lier ontbonden werd viel het doek over een concertvereniging die, onder de bezielende leiding van André Sprimont, gedurende 48 jaar een schitterende reeks klassieke concerten van hoge kwaliteit aan de Lierse muziekliefhebber heeft geboden.
Het wegvallen van deze concertserie had een onmiskenbare leemte gelaten in de stad.
Een groep enthousiaste melomanen heeft daarom in 2014 terug aangeknoopt bij de traditie van kwaliteitsvolle concerten in Lier en richtte “Pro Musica Lier” opnieuw op. 

Pro Musica Lier brengt professionele kwaliteitsmuzikanten.  Een abonnement bij Pro Musica Lier is een garantie voor een brede muziekervaring, zowel in orchestratie als muziekstijlen.

We garanderen u een zeer gevarieerd programma ! Pro Musica Lier houdt vast aan het kwaliteitsniveau dat onze abonnees gewend zijn. Een warme oproep aan u allen om de traditie van klassieke muziekuitvoeringen in cultuurstad Lier te behouden. We hebben beslist geen prijsverhogingen door te voeren en zullen trachten met enkele besparingen rond te komen. We beknibbelen echter in geen geval op de eerlijke prijs die onze artiesten voor hun prestaties verdienen. We kunnen dit alleen volhouden als we op voldoende abonnees en sponsors kunnen rekenen. Een warme oproep aan u allen om deze traditie van klassieke muziekuitvoeringen in cultuurstad Lier te behouden. U kan vanaf nu uw abonnement  reserveren of verlengen, en uw plaatsen in de zaal boeken of houden

(tickets en abonnementen : klik hier)